ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΕΑ ΕΥΚΑΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ NEWSLETTER  
ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ
 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
   
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
 

AXIVEN BUILDING CARE

 

Κοριοί
4
3ΚΟΡΙΟΙ
  Που θα τους συναντήσετε;
2 1
  Συνήθως βρίσκονται σε σκοτεινές, προστατευμένες θέσεις όπως οι ρωγμές σε τοίχους και πατώματα, ρωγμές στα έπιπλα, κάτω από μαξιλάρια καναπέδων, κάτω από ξεκολλημένη ταπετσαρία, στρώματα κλπ.

Οι κοριοί συνήθως μεταφέρονται με τις αποσκευές, τα ρούχα, τα έπιπλα και ότι άλλο μεταφέρουν άτομα που ταξιδεύουν. Συνηθισμένο φαινόμενο εμφάνισης κοριών στο σπίτι είναι να φιλοξενήσουμε κάποιον στρατιώτη, διότι κατά κανόνα τους συναντάμε στους κοιτώνες των στρατοπέδων.
   
  Ενώ μερικοί άνθρωποι δεν έχουν κανένα σύμπτωμα από τα τσιμπήματα, άλλοι θα εμφανίσουν φαγούρα κοκκινίλες και πρήξιμο σαν αντίδραση από το σάλιο του κοριού. Αρχικά, οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύουν το τσίμπημα με αυτό του κουνουπιού. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αφήσουν τους κοριούς να πολλαπλασιάζονται ανενόχλητοι μέχρι η ενόχληση να γίνει μεγάλη, να ψάξουν να τους βρουν και να τους καταπολεμήσουν. Σε έντονες προσβολές τα έπιπλα αναδύουν χαρακτηριστική οσμή και υπάρχουν μικρές κηλίδες αίματος κατά τόπους σε έπιπλα και τοίχους.
   
  Ο μόνος τρόπος να καθοριστεί εάν τα τσιμπήματα είναι από κοριούς είναι να παρατηρήσουμε αν είναι στην σειρά και δημιουργούν μια γραμμή σαν "γαζί". Το επόμενο είναι να προσδιορίσουμε τα σημεία που φωλιάζουν.
   
  Λίγα λόγια για τους κοριούς
   
  Οι κοριοί είναι παρασιτικά έντομα που έχουν μολύνει τους ανθρώπους για πάνω από 3500 έτη. Υπάρχουν τουλάχιστον 92 γνωστά είδη που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.
Το πιο κοινό είδος είναι το Cimex lectularius, το οποίο προσαρμόζεται καλύτερα στα ανθρώπινα περιβάλλοντα.
   
  Ο κοινός κοριός είναι ένα μικρό, επίπεδο, ωοειδές έντομο, και έχει ένα καφεκόκκινο χρώμα. Εξαιρετικά καλά έχουν αναπτύξει τα πόδια, που τους επιτρέπουν να συρθούν επάνω σε επιφάνειες φτιαγμένες από ξύλο, χαρτί, πλαστικό ή ακόμη και γυαλί.
Τα ενήλικα ζωύφια είναι έτοιμα για δράση μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες όταν βέβαια στον χώρο υπάρχουν θερμόαιμα (άνθρωποι, ζώα). Εάν δεν υπάρχουν,
τα ενήλικα ζωύφια κρεβατιών μπορούν να επιζήσουν για ένα έτος χωρίς σίτιση.
   
  Οι κοριοί δεν θεωρούνται υπεύθυνοι για μολυσματικές ασθένειες, η ενόχληση τους περιορίζεται κυρίως στην φαγούρα και στις κοκκινίλες από τα τσιμπήματα τους. Οι κοκκινίλες προκαλούνται από μια αλλεργική αντίδραση στο σάλιο που εκκρίνεται στην πληγή ενώ τρώνε.
   
  Δεδομένου ότι οι κοριοί έχουν σχέση και τρέφονται με το αίμα, η καθαρότητα δεν είναι καθοριστικός παράγοντας. Οπουδήποτε από ένα πολυτελές, ακριβό ξενοδοχείο μέχρι το στρατόπεδο μπορεί να έχει προσβολή.
   
 
 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
 
 
Πως θα τους αντιμετωπίσετε
 
Η καταπολέμηση γίνεται με επαναληπτικούς ψεκασμούς με την χρήση πυρεθρινοειδών εντομοκτόνων και πρέπει να γίνεται από επαγγελματικά συνεργεία ώστε να είναι αποτελεσματικοί για να απαλλαγούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα από τα ενοχλητικά έντομα.
 
 
ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΓΙΑΤΙ AXIVEN BUILDING CARE

b18Προγραμματίστε Επίσκεψη
b17Καλέστε στο 182 200
b16ή συμπληρώστε την φόρμα.b11Διεύθυνση: b10
b9Ταχ.Κώδικας:
b8Περιοχή: b7
b3
b2
b1

KAYΣΟΞΥΛΑ
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player