ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΕΑ ΕΥΚΑΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ NEWSLETTER  
ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ
 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
   
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
 

AXIVEN BUILDING CARE

 

Μυρμίγκια
4
3ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
  Που θα τα συναντήσετε;
2 1
  Τα περισσότερα είδη μυρμηγκιών είναι υψηλής κοινωνικότητας έντομα που ζουν σε μόνιμες φωλιές και οι οποίες ανάλογα με τα είδη, μπορεί να είναι στο χώμα, στη ξυλεία, στις κοιλότητες τοίχων ή τα κενά στεγών.
   
  Λίγα λόγια για τα μυρμίγκια
   
  Έχουν συνήθως χρώμα καφέ έως μαύρο, ωστόσο υπάρχουν και μερικά είδη που έχουν κι άλλα χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο ή άσπρο.
   
  Είναι πολύ δυνατά έντομα και μπορούν να σηκώσουν 25 φορές το βάρος του.
   
  Η μέση υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες. Τα μυρμήγκια χρησιμοποιούν τις κεραίες τους όχι μόνο για την αφή, αλλά και για την όσφρηση Το κεφάλι του μυρμηγκιού έχει ένα ζευγάρι μεγάλων και ισχυρών σαγονιών. Τα σαγόνια ανοίγουν και κλείνουν λοξά όπως ένα ψαλίδι.
   
  Τα ενήλικα μυρμήγκια δεν μπορούν να μασήσουν και να καταπιούν τα στερεά τρόφιμα. Αντ' αυτού καταπίνουν το χυμό από τα κομμάτια των τροφών που συμπιέζουν και ρίχνουν μακριά το ξηρό μέρος που απομένει. Το μυρμήγκι έχει δύο σύνθετα μάτια, κάθε μάτι αποτελείται από πολλά μικρότερα μάτια.
   
  Η μέση υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής ενός μυρμηγκιού είναι 45-60 ημέρες. Τα μυρμήγκια χρησιμοποιούν τις κεραίες τους όχι μόνο για την αφή, αλλά και για την όσφρηση Το κεφάλι του μυρμηγκιού έχει ένα ζευγάρι μεγάλων και ισχυρών σαγονιών. Τα σαγόνια ανοίγουν και κλείνουν λοξά όπως ένα ψαλίδι. Τα ενήλικα μυρμήγκια δεν μπορούν να μασήσουν και να καταπιούν τα στερεά τρόφιμα. Αντ' αυτού καταπίνουν το χυμό από τα κομμάτια των τροφών που συμπιέζουν και ρίχνουν μακριά το ξηρό μέρος που απομένει. Το μυρμήγκι έχει δύο σύνθετα μάτια, κάθε μάτι αποτελείται από πολλά μικρότερα μάτια.
   
  Ο βιολογικός τους κύκλος έχει τέσσερα ευδιάκριτα στάδια, το αυγό, την προνύμφη, τις χρυσαλίδες και τον ενήλικο. Υπάρχουν πάνω από 10.000 γνωστά είδη μυρμηγκιών που ποικίλουν στο μέγεθος, το χρώμα και τον τρόπο ζωής τους.
   
  Τα μυρμήγκια μπορούν να ταξιδέψουν σε μεγάλες αποστάσεις σε αναζήτηση τροφής. Ακόμα και ο καθαρότεροι χώροι μπορεί να έχουν κάποιες τροφές για τα μυρμήγκια οπότε και μπορεί να εισβάλει μεγάλος πληθυσμός κι έτσι για την απομάκρυνσή τους να χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια.
   
  Είναι ένα έντομο υψηλής ενόχλησης διότι εμφανίζεται σε μεγάλους πληθυσμούς.
   
 
 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
 
 
Πως θα τα αντιμετωπίσετε
 
Η επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος της παρουσίας των μυρμηγκιών διαθέτει διάφορα μέσα όπως δολώματα, ρυθμιστές ανάπτυξης εντόμων, απωθητικά υλικά, εντομοκτόνα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί, σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επίλυση οποιασδήποτε προσβολής μυρμηγκιών.
 
Για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών, εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας, τοποθέτηση εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας σε σκόνη στα περάσματα, τοποθέτηση μη τοξικών μυρμηγκοκτόνων gel ή παγίδες μυρμήγκιων.
 
Kαι τοποθέτηση απωθητικών οικολογικών ουσιών, ανάλογα με την περίπτωση. Ειδικά σε περιπτώσεις κατοικιών με κήπους, σε περιοχές που υπάρχουν αυξημένοι πληθυσμοί μυρμηγκιών, ο τακτικός ψεκασμός των υπαίθριων χώρων (κήπων) με ειδική αντλία ψεκασμού, και ειδικά σκευάσματα εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
 
ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΓΙΑΤΙ AXIVEN BUILDING CARE

b18Προγραμματίστε Επίσκεψη
b17Καλέστε στο 182 200
b16ή συμπληρώστε την φόρμα.b11Διεύθυνση: b10
b9Ταχ.Κώδικας:
b8Περιοχή: b7
b3
b2
b1

KAYΣΟΞΥΛΑ
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player